ClickCease

Despre noi

Despre AS Plant

Știm că natura are putere vindecătoare și conferă o stare de bine chiar în condițiile vieții contemporane când suntem asaltați din toate părțile de poluare, chimicale sau stres.

AS Plant – prețuri imbatabile, garanția calității

AS Plant s-a născut din pasiunea pentru sănătate și natură cu mai bine de 10 ani în urmă când ne-am dat seama că piața de produse naturiste nu oferea produsele pe care le-am fi dorit. Am creat AS Plant din dorința de a aduce cele mai bune remedii pentru clienți și de a oferi o parte din experiența noastră, cu bucuria și minunățiile pe care le oferă natura astfel încât prevenția trebuie să stea la baza tratamentului naturist cât și tratarea afecțiunilor cu minimul de efecte secundare. Cel mai important lucru în prevenție și tratarea bolilor este cunoașterea și asocierea plantelor în tratamentele naturiste.

Magazinul de produse naturiste AS Plant oferă calitate certificată prin buletine de analize de la producători și distribuitori autorizați. Natura are putere vindecătoare și conferă o stare de bine chiar în condițiile vieții contemporane când suntem asaltați din toate părțile de poluare, chimicale sau stres. Alegeți cu încredere suplimente naturistearticole de îngrijire personală și alimente vegane.

Garanția Noastră

Pasiune pentru sănătate

Prin magazinul online vă oferim doar produse naturiste de calitate certificată prin buletine de analize de la producători și distribuitori autorizați.

AS Plant

  • CUI: RO28285641
  • RC:  J32/318/2011
  • Adresa: str. DD Rosca nr. 25 Sibiu
  • Telefon: 0761 036 141
  • Email: office@asplant.ro
  • Program preluare comenzi: Luni – Vineri: 09:00 – 17:00

Contactează-ne

Pentru orice întrebări sau informații suplimentare nu ezitați să ne contactați.

Livrare Rapidă

Produsele noastre sunt livrate din stoc prin curier rapid în toată țara, vezi detalii.

Ce spun clienții noștri?

Lasă un răspuns