ClickCease

Termeni și condiții

Termeni și Condiții

Folosirea acestui website, asplant.ro, implica acceptarea termenilor si condițiilor din aceasta pagina. Folosirea website-ului se refera la vizitarea website-ului si cumpărarea de produse prezentate in website. Se recomandă citirea cu atenție a termenilor si condițiilor.

Toate imaginile de pe website-ul asplant.ro sunt cu titlu de prezentare si pot fi diferite de realitate. De asemenea, culorile produselor pot fi diferite in realitate din cauza monitorului sau a aparatului de fotografiat. Încercam sa prezentam produsele într-o maniera care sa redea cat mai bine realitatea, însă nu garantam diferențele de culoare.

Orice utilizator al acestui website se obliga sa furnizeze date corecte la înregistrarea unei comenzi. Nu ne asumam răspunderea pentru corectitudinea datelor. Ne asumam dreptul de a anula o comanda in cazul in care ne-au fost furnizate date incorecte sau de a bloca accesul la serviciile oferite de asplant.ro fără notificare prealabila.

Ne asumam dreptul de a refuza o comanda in cazul in care: utilizatorul a furnizat date incorecte, nu a ridicat comenzi in trecut, a refuzat fără motiv comenzi in trecut etc., site-ul prezinta erori de afișare (legate de imagini, detalii ale produselor, preturi afișate incorect), modelul sau elementele folosite pentru model nu mai exista pe stoc, nu exista suport tehnic pentru realizarea comenzii (daca se comanda un număr pe care nu îl putem realiza).

Stocul produselor poate fi diferit de cel real, motiv pentru care ne asumam dreptul de onora comenzi fără a include produsele inexistente pe stoc si recalculând prețul final (practic scăzând din prețul final, prețul produselor inexistente pe stoc) fără a notifica clientul in prealabil.  Produsele inexistente pe stoc la momentul comenzii vor fi livrate in momentul in care acestea revin pe stoc, doar daca nu au trecut mai mult de 10 zile lucrătoare de la comanda inițială. In cazul livrării produselor inexistente inițial in stoc, clientul va fi notificat.

Livrarea produselor

Durata pentru livrarea unei comenzi este pana la 2 zile lucrătoare. Ne asumam dreptul de a întârzia o comanda pana la maxim 5 zile lucrătoare. Nu ne asumam eventualele comisioane legate de transport sau transfer bancar.

Costurile care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Returnarea produselor

Pentru returnarea produselor, se aplica anumite condiții. Acestea pot fi găsite în Politica de Retur.

Nu se vor returna produsele care se supun Ord. 130/2000. Cap. 2, Art. 10: Consumatorul nu poate denunța unilateral următoarele tipuri de contracte, cu excepția cazurilor in care părțile au convenit altfel: c) contracte de furnizare a unor produse executate după specificațiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si acelora care, prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

In cazul in care produsul nu se potrivește cu descrierea, va rugam sa ne contactați pe adresa de email office@asplant.ro.

Condițiile în care înlocuim un produs livrat sau returnam contravaloarea produsului:

  1. Dacă produsul are defecte de fabricație;
  2. Dacă s-a greșit tipul produsului livrat;

Tot conținutul site-ului asplant.ro (text, grafice, imagini, butoane, clipuri, script-uri, programe  si orice alte date) este proprietatea asplant.ro și/sau a asociaților, partenerilor și/sau furnizorilor săi și este protejat în conformitate cu Legea Drepturilor de Autor. 

Anularea unei comenzi se poate face în maxim 24 de ore de la plasarea comenzii.

Rambursarea contravalorii produsului se va face în contul IBAN al clientului sau direct pe card dacă Netopia MobilPay permite. Nu se acceptă colete cu valoare ramburs.

Aceste dispoziții se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achiziționării de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta. Clientul nu are dreptul sa opteze decât o singura data pentru returnarea unui produs in condițiile art. 4 alin. 1 lit. b) din O.G. 130/2000. In toate cazurile returnării/înlocuirii produselor ca urmare a renunțării la cumpărare, costurile de returnare/înlocuire sunt suportate de către client. Renunțarea la cumpărare în mod repetat va fi considerată un abuz.

Lasă un răspuns